torsdag 1 september 2011

Update

Hann inte uppdatera innan, då L hade så bråttom iväg. Men ikväll har vi varit ut o äta tillsammans med tjejerna. Vi var till samma restaurang som ja var till igår, men tog en annan maträtt, så helt illa blev de ändå inte. Plus att ja blev bjuden av dom andra, eftersom ja fyllde för... va e de, två veckor sen? :) Så funderade vi också på att vi nångång inom snar framtid ska åka till Kajsas villa, o bada bastu. O bara ha mysit i höstmörkret!
Sen efter middagen körde Kajsa mig till Nickis o Malins hus, där L va o hjälpte till med att spika fast takpanelen. Nu hade dom fått köksinredningen också, så börjar se färdigare ut. O snyggt blir de också, blir nästan sugen på att själv börja bygga hus, hehe! Nej, de e nog några år till.

Ja har kommit fram till att ja har för lite bilder här. Inte för att ja ens har nått att ta bilder av, men nu ska ja riktit ta o skärpa till mig! Från o med imorgon ska ja börja fotografera ALLT! Om de så bara e min frukost, eller va ja har på mig för kläder, men so? De e väl bättre än inget, right? :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar