måndag 26 september 2011

Nu har vi flyttat!

Äntligen! De tog jättesnabbt att flytta. Visserligen har vi ju resten av veckan på oss att flytta o städa (de e ju sista först på fredag), men vi bestämde oss för att flytta i helgen redan, så har vi de gjort. Så hela fredagen o lördagen har vi flyttat o packat saker, från morgon till kväll. Ja får ju inte lyfta tunga saker, o inte vill ja ju stressa o på en massa heller, då ja får sammandragningar, o för att inte tala om hur sjuka ben o fötter ja får(!), men har hjälpt till iaf. Så får lite skylla mig själv då ja inte mådde så bra på lördagskvällen. O så måste ja nog säga Stort tack till Henrik, Jakob o Daniel, som hela tiden vart där o hjälpt till att lyfta o transportera alla tunga saker! :)
Ja, nu sitter ja här, i vad som kommer att vara vårt hem i kanske nån vecka, L:s föräldrars hus. Vi kan inte flytta in riktit än, så vi ska bo här tillfälligt först.
På onsdag ska ja till rådgivningen. De e sista besöket i stan, sen får ja byta till rådgivningen här i Bosund. O nästa vecka e de äntligen dags för ultraljud! Vill se vem de är som tränar kickboxning inne i magen ;) Älskling kan tyvärr inte följa med, då han e i jobb, så ja får gå själv. Ska se då om de syns om de e en pojke eller flicka, de syntes inte på förra ultraljudet, då babyn låg svängd åt fel håll, typ.

Tror ja har börjat få förverkar nu. Alltså sammandragningar, som inte gör ont, men hela magen blir stenhård, o man känner ett tryck neråt. Enligt min rådgivningshälsovårdare e de förverkar, o har också läst några andra gravidbloggar om de som känner samma sak. De e rolit! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar