fredag 16 september 2011

Helg!

Nu har vi beställt barnvagnen som vi ville ha, äntligen! Så den borde komma kanske nästa vecka. Dock hade dom inte kvar färgen vi hade tittat på, så de blev en mörkblå, rutig. Hoppas den e lika snygg som på bilden då! På tal om beställningar, dendär BEBIS-tröjan som ja beställde efter för några veckor sen, har fortfarande inte kommit. Det skulle ta 5 vardagar, men nu har de gått typ 3 veckor... Tack! Vad vänlit av dom. Har inte ens fått nån mail eller nåt! Suck, varför ska allt krångla??
Hittills idaa har vi betalat räkningar, kul. Så sitter alltså vi mammas o pappas nu. Vi har en lång lista på saker som ska göras, tvätta lakan o kläder, städas, handlas osv., så ska väl åka hem snart. Igår gick/cyklade vi hit, o fixade en stol. Minns ni att ja för länge sen berättade om en gammal pinnstol, som vi skulle måla o göra fin? Den har bara stått ute i pappas garage, men nu e den nästan klar! Ska ta bilder av den sen, så får ni se. Sen fixade vi också en barnsäng, så nu har vi två. En lite mindre, som bara kan användas de första månaderna, o sen en vanlig spjälsäng, som vi tar i användning när babyn e så stor att det behövs högre kanter på sängen.

2 kommentarer:

  1. Hurudan barnvagn har ni beställt? :)

    SvaraRadera
  2. En sånhär: http://www.vaunula.fi/f7_varit_tsinvalkoruutu.jpg Ja ska ta bilder av den när den kommer, o vi har tid att packa upp den! Den borde komma inom 3 dagar bara, men eftersom vi e mitt i flyttningen, kan de vara att vi inte hinner packa upp den ännu :)

    SvaraRadera