onsdag 14 september 2011

Jag lever ännu, jo.

Hej!

Oj va längesen ja skrev senast! Men de e inte så lätt, när man inte äger nån dator. Men iofs har ja ju aldrig haft nån bloggpaus, så detta e ju den första. Eller de beror ju på om man räknar sjukhusbesöken i våras som paus... Hur som haver. L e fortfarande sjukledig, men han e typ frisk. Men ja försöker tvinga honom att vila ändå, så inte lunginflammationen ska komma tillbaks. Men de e inte de lättaste, han e nämligen precis som pappa, kan inte sitta stilla en minut, de finns alltid saker som ska göras.
Nå, vad har hänt den senaste veckan då? I fredags var vi på ett jättevackert bröllop, Andreas o Sandra gifte sig. På lördagen var vi ute i skogen o gick, för att se om vi skulle hitta lite kantareller, de gjorde vi inte. Men de var hur härligt som helst att gå omkring där, då solen sken, men de hade regnat på natten/morgonen. I söndags var vi väl bara vid mammas o pappas tror jag, ja minns så dålt ;)
I måndags hade vi sovmorgon, o sen åkte vi till Bosund, för att fixa Skrotten. Samma sak igår. O idaa har L varit o besiktat den, o sen har vi gått omkring på stan, bara tagit lugnt, var på café...

De börjar bli trångt i magen. Ja får sitta me ryggen spikrak oftast, då de annars gör ont i revbenen. Baby sparkar o buckar, de känns hur den försöker sträcka på sig. Härlig känsla, har fortfarande inte fått nog! Den 4:e oktober ska vi på ultraljud, då ska vi se om de e en pojke eller flicka.
Sen håller vi ju också på att plocka ihop i lägenheten, o föra lite saker o möbler till Bosund nu som då. Ikväll för vi säkert ännu mera.

Ja ska till skolan nån dag här snart. För att skriva under ett papper om att ja har uppehåll i studierna. Ja har ju bara dendär praktiken kvar... hade tänkt vara hurtig o ta den nu i september, men ja har så himla ont i ryggen ännu, de ger inte med sig! O så har ja börjat få mera sammandragningar nu också. Så lika bra att ta praktiken senare då, när man e frisk, o faktist kan ta den på allvar!

Om ja bara hade internet i mobilen hade ja nog uppdaterat minst en gån per dag, men de kan ja inte nu, så ni får nöja er me nån gång i veckan :( Så fort vi flyttar, o skaffar ny dator, så blir de ändring.




Bilder från vårt bröllop. Oj, nu blev ja sugen på vår bröllopstårta, vitchoklad- och svartvinbärsmoussetårta! Mums!!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar