fredag 23 september 2011

Full fart!

Nu händer de grejjer! Nu i helgen blir de fullt upp med att packa o flytta saker, o sen e de bara att städa kvar, så flyttar vi! Vi har som mål att lämna in nycklarna på måndag. Då kan de som ska flytta in efter oss, få lägenheten några dagar tidigare, o så betalar dom "hyra" åt oss för några dagar. Så nu blir de att börja på, så vi får färdit nångång. Eller vi har ganska bra början redan, vi har hela tre möbler kvar! De e tur att ja fått nån sorts energikick den senaste tiden, ja kan liksom inte sitta stilla. Som igår t.ex. Lennart for ti massören, o ja tänkte ja skulle vila sålänge (sover så dålit, så tar alla tillfällen att vila). Men en kvart lyckades ja ligga stilla, sen måste ja bara upp o göra nåt! Så ja rensade ur lite i köket o började tvätta skåp, hehe. :)
Sen kom Lennart hem, o Paaki kom också med, så plockade vi isär soffan, o förde en massa möbler till Bosund med en stor släpvagn. Så nu e vardagsrummet helt tomt.
På tal om vagn, vi har fått vår barnvagn. Den e mycket snyggare i verkligheten, o de värker av längtan att få börja använda den!
Nu ska ja inte sitta här längre, har ju en massa att göra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar