onsdag 26 januari 2011

Ville skriva ett inlägg...

Kände plötsligt för att skriva ett inlägg, fast ja inte egentligen har så mycke att skriva om. Kom hem för en stund sen, från Bosund. Var där o drack kaffe o tittade lite på datorn o bara chillade. De va faktist längesen vi var dit sist!
Jag vill till södern! Så är de bara! I klassen funderade vi till först att resa till medelhavet på klassresa, så nu just väger vi mellan Island o Spanien. De finns så mycke bra me båda ställena. Island - världens chans att resa till Island. Vår lärare som reser med oss är isländare, så han kan språket, vet var allt finns där, o kan fixa så vi får bo billit där också. Kan man tacka nej till de??
Spanien - Solit, varmt, härliga sandstränder o man blir brun till skolavslutningen. Men vi är ändå bara där i högst 5 dagar, så man hinner väl inte bli så brun ändå... Så hittills håller iaf jag på Island. Men får se hur de blir. :)

Imorron är de torsda, va ska man hitta på då? I skolan ska vi iaf jobba me marsipan, så de blir väl en lugn dag, tur! O på fredag har vi friluftsdag, alla som går konditorlinjen, ettor, tvåor o treor + lärare :D Då ska vi först se en film, sen bowla, o så äter vi i skolan. Efter maten får de som vill (jag!!!) åka o vinterbada wihuu :D o resten får åka pulka xD haha
Har vinterbadat en gång förut, o de e såå härlit. Visst, sviinkallt, men man känner sig så pigg o fräsch efteråt! Det är nog nåt man måste prova minst en gång i livet ;)

Nu ska ja krypa ner under ett varmt täcke med en SOLO-tidning o läsa olika hälsotips o sånt. Love it! :)

Puss



Island??


Eller Spanien??


I-landsproblem! ;)



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar