lördag 8 januari 2011

En mycket rolig fredagskväll :)

Ca halv 11 på kvällen for vi in till stan. Vi tyckte först att de va vääldit mycke bilar o folk på torget, men sen kom vi på att dom kommer civil från militären ikväll. De hade vi båda glömt helt. Men somtur kom vi så tidit att vi inte missade när dom kom. Men vi fick stå o vänta i typ en timme innan dom kom. O de va väldit kallt om fötterna. Ja kände till sist inte av mina tår!! Men vi satte oss i Jonas bil (vi stod o pratade me Kajsa o Jonas) o värmde oss lite. Men sen kom de så mycke folk att vi förstod att dom snart skulle komma. Så vi steg bilen igen o fick vänta en stund till. Sen kom de en massa bilar som tutade o allt man hörde var "he noll" o "ohi on". O de va nån som kastade rökgranat ca en meter från oss. De kom jättemycke rök o de luktade skitäcklit så vi fick gå en bit bort. Sen iaf hade dom en liten "uppvisning" eller va man ska kalla de, o sen körde vi därifrån.

En liten stund efteråt kom Mika o Marika till vårt på kaffe. Vi satt o pratade om lite allt möjlit, skolor o hästar o bergsvärme. :D Iaf hade vi jättekul. Imorgon vet ja inte va vi ska göra, ja skulle vilja gå ut på isen eller nåt. Synd att man inte har nån isbil, skulle vara såå kul att köra på nån isbana! Meen hittar väl på nåt annat då. :)

Fick btw bröllopsfoton idaa :D Wihooo ja har väntat såå på att få se hur dom blev. Ja e faktist jättenöjd, de va verkligen fina! Måste bara bestämma oss för vilka vi ska välja, o de e ganska svårt. Ja vill ha alla! ;)

Nu ska ja nog gå o sova. Börjar bli trött. Men ska nog se en film först, annars kommer ja inte att kunna somna. :/



En fin vinterkväll ifjol



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar