måndag 24 januari 2011

Ny vecka

De va jättelängesen ja uppdaterade, ja veet. Vet inte riktit varför ja inte har skrivit, kanske för att ja har haft så fullt upp. Ja kan berätta va som har hänt i helgen. På lördagen när vi städat klart kom några av Lennarts syskon hit på en kaffe. Senare kom också Mika o Marika hit. Vi krånglade en stund me datorn, men kom ingen vart. På söndag kom mamma, pappa, mommo, Nina o Vera (hund) hit o hälsade på. De var så längesen dom var här sist så de var riktit rolit. O att dom tog me Vera, hon va helt glad o sprang på i hela lägenheten :D Dom for iaf hem ganska tidit, så vi for ti stan en sväng. Där pratade vi me Henrik, Jakob, Daniel, Jonas o Robin. Dom ville komma på en kaffe, så vi for tibax hem, på en kaffe :)
De har ju inte alls gått att se film här på datorn, eller jo om man har en dvd-skiva så har de väl gått, men inte filmer som är o AVI o sånt. De e de vi har försökt ändra hela tiden. De e jättemånga som har provat fixa datorn, men ingen har lyckats. Tills söndag. Robban o Jonas satt ca 20 minuter vi datorn, o nu är datorn som ny! Allting fungerar, o allt har blivit bättre ;)
Sen när dom for hem såg jag o Lennart en film ännu, så vi for o sova ganska sent. O de ångrar ja nu idaa. Har gått som en zombie i skolan,o nu orkar ja knappt hålla upp ögonen.
Får skriva mer imorgon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar