torsdag 27 januari 2011

Mår dålit!

Mår skitdålit nu just, har vräkt i mig jättemycke godis när ja kollade film. När ja en gång började kunde ja inte sluta, nu känns de som att ja kommer att spy vilken sekund som helst, blää! Kommer inte att äta nåt mer godis ikväll! Inget annat heller. Eller jo,en apelsin kanske senare, man måste ju äta lite hela tiden, eller nåt var tredje timme tyyp. Men ska se. Sen skulle ja oxå vilja sola idaa, vill inte vara såhär blek längre. Varför kan de inte vara sommar? Me massa sol, varmt o lata stranddagar! Längtar :)




Idaa i skolan blev de nästan helt bestämt att vi reser till Island. Läraren hittade ett jättebilligt flyg i maj, så blir väl förmodligen att boka de nu då! :D Så hade han fixat en hyrbil, som vi får ha under tiden vi är där, o så kanske en billig lägenhet att bo i. Så har han en morbror som har en massa hästar där också, så vi får åka på en ridtur då. Roolit ;) Men inget är ju bestämt än, o vi har inte ens pratat igenom de än, så vi får se hur de går. 
Friluftsdag imorron då, kommer att bli roligaste skoldagen på hela Optima-tiden.( Förutom skolavslutning då!) Först ska vi se film i auditoriet, de blir ju som att gå på bio hehe ;) fast lite sämre. Sen ska vi bowla, de tycker ja att e jätterolit! Är väl kanske inte så bra på de, men har hittills alltid haft rolit ;)
Sen ska vi äta iskolan (personligen tror ja att vi skippar de o åker till McDonalds ;D) , o så far vi o vinterbada. Så rolit kommer de iaf att bli. Så är de ju fredag också! Ja tycker veckorna går så snabbt?  Men de gör ju iofs ingenting ;)


Nu ska ja ta en kaffe, o fundera över om ja ska sola eller inte :)







Vill ha nya skor!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar