fredag 9 november 2012

Skenande häst

O så var de fredag igen. Alltså veckorna bara rusar fram! Känns som om de var igår den allra första snön kom, typ. Anyway, den här veckan har ja hunnit med mycket. Ja har varit (med L) till Kokkola o köpt ny bilstol, haft ett hemligt möte med en hemlig person, gått till min kusins o hälsat på, myst en massa, massa med Elliot, pysslat, varit på 1-årskontroll med Elliot, lunchat hos mommo samt ridit.

Dagens ridlektion blev inte riktit som ja tänkt mig. De kändes som att sitta på en tickande bomb. O den exploderade. Fick säkert 5 ofrivilliga galopper, då hästen skenade iväg. Till sist fick ridläraren hålla tyglarna o gå runt i en volt med oss. Hästen verkade skämmas, o fick bara skritta resten av lektionen. Rätt åt den. Blev lovad att ja nästa gång ska få en lugn, gammal häst istället för en ung häst full av energi. 

Nu ska jag o L mysa ner oss i soffan med lite choklad, o se på Police Academy. Bästa filmerna, lugnt! Imorgon ska jag med en (kanske två) tjej(er) till Kokkola, för att shoppa loss! Nej, vi ska köpa farsdagspresenter. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar