måndag 10 oktober 2011

Rekord!

Har varit jättemånga besökare på bloggen den senaste tiden, de gillas. Tummen upp för er, ju fler som läser desto roligare är de att uppdatera!
Ikväll har jag o älskling varit i Kokkola o shoppat. Vi satt o skulle packa ner lite babykläder i BB-väskan, men kom då på att vi har ju faktist inte så mycke kläder åt "den" ännu. Eller vi har mycke kläder, men dom e ganska stora. Så vi har varit i olika affärer o handlat en massa bodyn, nån tröja o en overall (den som kom i moderskapsförpackningen va så stor, så vi köpte en mindre), en mysfilt o några kramdjur. Nu när ja har lagt djuren i sängen e den färdig, så ja kan fotografera den o visa för er hur den ser ut. Så syns de om de e blå eller rosa lakan i sängen... vad tror ni?

Ja har jätteont i ryggen, o har haft de nu i några dagar, så nu ska ja ta en lång, varm dusch, o sen ska ja be Lennart massera mig. Tycker ja förtjänar lite lyx i vardagen, då de har varit så mycket senaste tiden. Men snaaart är allt klart, så då kan ja äntligen slappna av!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar