måndag 24 oktober 2011

39+4 idag.

Nu bor vi i nya lägenheten. Trivs jättebra där, de e så mycke större än vår förra lägenhet. Vi har en massa kvar att göra, de ska köpas nya möbler, mattor, gardiner o sånt, men vi har fått ganska bra ordning där ändå. Ja har städat hela dagen, så mycke ja nu kan städa. O så har ja lagt babysängen, o skötbordet på rätt ställe, samt plockat in alla kläder o grejjer, så om h*n vill ut så e allt klart!
Ja har mera sammandragningar än tidigare, får bara mer för varje kväll, men fortfarande gör dom inte ont. Sen har ja börjar få foglossning också, o de gör istället rejält ont. Men ja klarar mig bra ändå.

Som sagt så har ja städat idaa, o lagat mat tills älskling kom hem. O så har ja gjort nåt livsfarlit, ja tvättade min nalle som ja fick när ja var 4! Ja var jättenervös, tänk om den krymper, får konstig färg, eller bara blir förstörd?? Men nejdå, den blev jätteren o fin!

Annars så kommer bloggandet inte att vara på den aktivaste sidan nujust, då vi inte har nån dator. O ja vill inte springa hit o låna L:s föräldrars dator hela tiden. Vi SKA köpa ny dator snart, men vi har en massa som vi måste köpa först. Hoppas ni ändå kikar in här nu som då, för så fort ja har tillgång till att skriva, så gör ja ju naturligtvis de. O sen när vi äntligen har skaffat egen dator, kommer ja ju givetvis att skriva varje dag, så ofta som möjligt!

2 kommentarer: