fredag 21 oktober 2011

Nämen... har du hört?! :)

Idag flyttar dom! Idag flyttar alltså även kanske vi? Om vi bara hinner, så. Men ni kan inte förstå känslan... att ha bott i ett litet sovrum, o delat kök, toa o resten av ett hus tillsammans me flera andra, när man redan vänjt sig vid att bara vara två. Inte för att de har varit tråkit, eller dålit på nåt sätt. Tvärtom, nästan. Man e nästan aldrig ensam hemma, finns alltid nån att prata med, plötslit har nån kokat kaffe åt en osv. :) Så vi har ju haft de bra ändå, men ska bli så skönt att äntligen få flytta in till en lägenhet igen!

Igår var ja hos mödrapolikliniken för att kolla om medicinen hade hjälpt mot urinvägsinfektionen. Nejdå, där fanns ännu massa bakterier. O sen kollade han (läkaren/gynekologen-nånting) med ultraljud även på njuren, o såg då att cystan var 3 cm stor. Den har alltså växt till sig från i våras. Så ja fick iaf en ny antibiotikakur, med en annan sorts medicin, men t.o.m han sa att de knappast kommer att hjälpa helt. Så efter förlossningen nångång ska ja få besöka en urolog, som då ska kolla igenom min vänstra njure. Ja hoppas bara att detta inte innebär nån risk för babyn... men iaf sa han att barnet har växt riktit bra, trots infektionen. Tydligen kan sånt orsaka att dom växer långsammare, men han sa att barnet e "passande storlek för mig". Vad nu de ska betyda, haha! Men vet ni, de e ju bara 6 dagar kvar till beräknat datum! Förlossningen kan alltså starta när som helst, men inom 3 veckor kommer vi antagligen att ha fått en baby. Eller vet nån hur de e, hur länge kan man gå över tiden? Visst låter dom en bara gå över med 2 veckor? Eller är de olika för alla?

Nu ska ja gå till "vårt", alltså "hem". Känns ovant att säga de, då ja knappt vet hur de ser ut därinne. Men iaf ska där städas nu, o de vill ja göra själv. Trots att baby sparkar, hickar o bråkar med mig om ja anstränger mig för mycket, eller stressar. De e gullit, tycker jag. De känns som att h*n bryr sig om mig! <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar