torsdag 2 juni 2011

Bloggen bara bråkar!!!

Har inte sluppit o logga in på flera dagar! Hade tänkt skriva medan ja låg på sjukhuset men de ville inte den! Men nu funkar den ju iaf :)

For alltså in förra måndagen, till gynekologiska/förlossningsavdelningen eller va de nu är, i tron att ja hade urinvägsinfektion igen. Men med ultraljud hittade dom istället en 9 cm (!) stor cysta på njuren, så dom flyttade ner mig till kirurgiska avdelningen, o så gjorde man en punktion på den dagen efter. Men dom fick inte bort så mycket, för de var en trögflytande, varaktig vätska som var in i cystan, så dom satte in en drän, alltså en slang in i den istället, o ut till en påse som då alltså hängde fast på kroppen. Efter fyra dagar kom de knappt nåt ur den mera, så dom tog bort den, o i måndags, alltså efter en hel vecka, slapp ja äntligen hem! Ja har alltså aldrig haft urinvägsinfektion, utan de e cystan som har växt o växt, o därför har ja haft ont! O dom sa åt mig att de e inte konstit om ja har varit sjuk, så stor o hemsk som den var! Men nu e den ju borta, o ja ska äta antibiotika i en vecka, sen borde allt vara okej. I november, efter förlossningen, ska dom göra en ny undersökning, med röntgen, o kolla om de e nåt fel på njuren.
Nog om de nu.

Igår satt vi hela kvällen i Bosund. Eller jag satt o läste, lekte me Tindra, pratade me Fia osv, o Lennart hjälpte till me renoveringen. De börjar snart bli klart :)

Ikväll ska vi till Paakis o Soffis på en kaffe, sen vet ja inte. Kanske hem o sova då, för ja e fortfarande ganska trött. O har ont i varje muskel! Efter att ha luggit i en vecka, o knappt varit uppe alls, bara på wc, är de inte så lätt att plötsligt resa sig o börja gå som vanlit!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar