torsdag 10 mars 2011

Tårtan är klar!



Ååh va jag e bra!
Hade tänkt att ja bara skulle fylla upp tårtan idaa, o dekorera den imorgon bitti, men när ja väl var igång gjorde jag den helt klart. Nu står den färdigpackad i kylen, så ja kan ta sovmorgon imorgon innan ja för den till skolan. Me like! ;)
Sen ska ja också imorgon föra några bröd åt mami, hon ville ha nåt nytt bröd vi testade i skolan. Tomatbröd - alltså istället för vatten i degen lag ja dit tomatkross, o som krydda lag ja oregano. Smakar säkert härligt, köpte hem ett åt mig också, men har inte hunnit smaka på de än :) Men imorgon..



Imorgon blir de att städa, de har ja inte hunnit me ännu. Sen har ja väl inga andra planer :) Hoppas iaf att helgen blir rolig!! :D





Tårtan som ja gjorde ikväll, åt nån lärares mamma som fyller 70 :)




Päron- och chokladmoussetårtan ja gjorde åt älskling då han fyllde år ;)
Är dock jättemissnöjd över pikeringen där :S Men den va god :D





Jag o Lennart <3


Btw, hade tänkt visa me bilder hur man gör marsipanrosor o blad i brist på annat att göra, men var så himla missnöjd me marsipanen, den va urdålig! För de första var den mörk o gråaktig, såg jättesmutsig ut. För de andra var den alltför mjuk, gick lixom inte att forma, o den klibbade fast i händerna! Så får ta de en annan gång :)



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar