torsdag 31 mars 2011

Oj oj oj...

Jaa, de va längesen ja skrev :D Men har inte alls varit på datorn så mycket dom senaste dagarna, har haft så mycket. Men kan iaf berätta vad som pågår.
I skolan har vi börjat med sista yrkesprovet, även kallat Årets Konditor. Denna vecka har vi gjort ett specialarbete, eller flera. Ja har målat en tavla i choklad, som föreställer en strand, o så har ja också gjutit en korg i choklad, som ja ska fylla med blommor gjorda i dekormassa, i en massa ljusa, varma färger. Den ska ja göra klart imorgon, sen är de färdigt.
Sen nästa vecka börjar vi med själva bakandet, då vi ska göra en massa småbröd, bakelser, bitar osv. Vi ska göra allt på 3 dagar, o på torsdagen, sista dagen, ska vi ställa allt klart på fint dukade bord i ett klassrum. Exakt klockan 12 kommer då 3 domare och bedömer allt vi har gjort, o dom har också varit med under hela dagen o kollat hur vi jobbat. I slutet av dagen väljer dom vem som gjort bäst ifrån sig, o den personen blir då årets konditor. Men personligen kommer jag fullständigt skita i att de är en tävling, o bara tänka på att de är ett yrkesprov,o att ja ska hinna me allt på bara tre dagar...

Sådär annars då..? Har varit en del me Josse, o så har jag o älskling också varit i Bosund en del, o hus mammas o pappas förstås, så därför har de inte blivit så mycket dator på sistone. Kan väl också meddela att vi imorgon ska på kalas tidigt på kvällen, så ska iaf försöka hinna me ett blogginlägg då efter skolan, slutar ju redan klockan 2! :D

Sitter vid mammas o pappas nu, o har hjälpt till lite med att renovera Hannas sovrum. Men ska åka hem riktit snart, för ja börjar må så dåligt!! :( Detta är tungt!

Puss

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar