måndag 4 juni 2012

Felberäkning

Ursäkta, för att ja inte har skrivit idaa, eller fler inlägg nu på senast, men har varit så trött, o lite nedstämd, så tänkte att de e bäst att inte blogga alls då. 
Men hur som haver (barnen kär, som L säger...) så har vi varit på babysim idaa. Superrolit tyckte jag o L, men inte Elliot. Han blev jätteledsen när han fick vatten över huvudet, o att dyka idaa var inte att tänka på ens. Så vi fick leka med en massa leksaker idaa, o nästa måndag provar vi igen, o ser om han e nöjdare då. Ska prova här hemma att "öva" lite med att hälla vatten över huvudet på honom när vi badar honom, kanske han då börjar trivas bättre. Eller han älskar ju vattnet, men vill liksom inte ha de över huvudet.

Imorgon tar ja sista medicinerna från antibiotikakuren, så ska då ringa o få tid till ett nytt blodprov. Och på tal om sjukhus, hur fräckt är det inte, att när ja fick räkningen från sjukhuset, så har dom tagit betalt för två dygn, då ja bara var inne på avdelningen i 13 timmar? Ja tänker ringa dit o fråga om de verkligen kan stämma, dom måste ju liksom ha skrivit fel. Ja menar, ja kom in på avdelningen 11 på kvällen, o fick åka hem nästa dag klockan 12. De är INTE två dygn..!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar