måndag 8 augusti 2011

Trööött!

Uhh, har varit jättetrött hela dagen. O bestämde mig redan när ja vaknade att idaa ska ja göra ingenting. Så har sett film, legat i soffan o vilat hela dagen, o de har varit skönt! Imorgon ska ja väl nog försöka få nånting gjort, om ja e piggare. Men hoppas domdär järntabletterna hjälper. Iofs kan ju tröttheten också bero på förkylningen...

Ja tror ja ska ti Vasa imorgon. Mathilda har inte ringt, har inte pratat alls me henne faktist. De va bara pappa som sa att hon behövde nån som kommer me henne dit, då hon knappast kan köra hem sen. Hoppas hon ringer imorgon, hon behöver ju också nån som tar hand om Elis sålänge, o de har ja ingenting emot ;) Han e så söt!



Nu e de klart, vi ska flytta i september. Vår lägenhet e uppsagd till sista september. Vi ska alltså flytta till Lennarts hemgård. Hans föräldrar har två hus, ett som dom själva + Fia o Henrik bor i, o ett parhus bredvid, där hans faster äger och bor i ena delen, o hans bror Niklas i den andra. Men nu håller alltså Niklas o Malin på att bygga ett eget hus, o dom flyttar in nångång i september. Så vi flyttar in i den delen var dom bor just nu. Var först lite osäkert om dom skulle hinna bygga färdit, men nu har dom alltså sagt, att dom hinner, o att vi kan säga upp vår lägenhet. De har vi gjort, så på torsdag kommer en fastighetsmäklare hit, o tar kort av lägenheten, o så lägger dom in den på internet. Så nu e de på gång då :)


2 kommentarer:

  1. hyr ni lägenhet och var finns den?

    SvaraRadera
  2. Jo, vi hyr en lägenhet som finns i Jakobstad, i en stadsdel som heter Kråkholmen (mysigt namn va?). :)

    SvaraRadera