onsdag 3 augusti 2011

Familjeförberedelsekurs.

Idaa har vi varit på familjeförberedelsekurs. Vi pratade mycket om hur man tar hand om ett litet barn, va man ska tänka på osv. O så var där ett par som hade en 3 månader gammal pojke, o dom berättade om tiden somgravid, om förlossningen o hur de är att vara en familj. Ja tyckte ja lärde mig ganska mycket, så ja borde väl skriva ner allting nu, så ja minns de sen, haha. En sak som lite störde mig med paret som va där, att hon födde inte vaginalt, utan de blev kejsarsnitt. Ja menar bara att de man går o oroar sig lite för e ju just hur de känns att föda, så de hade ju varit rolit om nån hade berättat om de istället. Men annars tyckte ja att de dom sa var intressant.
Men nu håller ja på att bli sjuk. Lennart fick stegring igår, o har blivit lite förkyld, o nu börjar de på mig också. Kände redan där på kursen att ja blev helt slut o hängig, o när vi kom hem hade ja lite stegring. Hoppas bara de inte blir nån dunderförkylning... De e väl inte farlit för barnet att man blir sjuk o får feber?

Som ja skrev tidigare kommer ja inte att blogga så jättemycket denhär veckan, då Lennart har semester. Vill vara me honom så mycket som möjlit, saknar honom så mycket annars på dagarna när han e i arbetet så.. <3


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar