måndag 16 april 2012

Hrm..

Ursäktar för de förra inlägget, hade ett par jobbiga timmar. Men har E sovit snällt i över en timme, o leker nu hur snällt som helst.
Ja ska berätta om den första dagen ensam. Ja har suttit vid datorn, o städat. Ja, de var väl de. Eller städat o städat, ja har plockat upp allt som legat på golvet o köksbänkarna o - bordet. Men de ser sådär lagom städat ut, tycker jag. De syns ju att nån bor här. O så har ja eldat också. I dehär huset ska de typ eldas varje dag för att få varmvatten o för värmens skull. Så nåt bra har ja ju gjort. O så ska vi ju inte glömma att ja har varit med Elliot, men de e ja ju hela tiden, så tycker inte att ja behöver skriva de hit. Nu ska ja snart mata o lägga E o sova, o sen se ett avsnitt av Gossip Girl, o sen sova.
Imorgon blir de mini-mamma-barnträff hos min kusin, rolit!

3 kommentarer:

  1. Minns att he bara e o riiing meeej :P Bord slut 12 nån dag denna vecka så ja ska si når e var så tåå kan vi ju rååkis om du har d trååkit :P

    SvaraRadera
  2. Haha ja he e bra :D på onsdan o torsdan har ja int na speciellt på dan :) Ja var no nära att ring åt de ikväll, men Elliot va så gnällo så ja orka int fara nastans me a :)

    SvaraRadera
  3. Ja slutar 12 på torsdaan :)

    SvaraRadera