onsdag 10 november 2010

Snö, snö, snö

Äntligen snöar de! Har väntat hur länge som helst på snön! Allting blir så fint :) Även om de e kallt...
Idaa hade ja bara en lektion i skolan. Samhällslära från halv 12 ti kvart före 1, med en av skolans bästa lärare, så de har varit rolit. Vi diskuterade våra rättigheter o friheter. Sen hade dom andra finska, men som tur är man befriad ;)
Igår blev sovrummet nästan klart, L:s bror kom o hjälpte oss med dom lila tapeterna. De blev hur snyggt som helst! Så de e bara vardagsrummet kvar nu. Men vi fick beställa tapeterna, o dom kommer först imorron, så vi kan inte göra nåt idaa. Dessutom är L på övertid ikväll, så ja får försöka hitta på nåt som ja kan göra själv. Tänkte hinna med bordsplaceringskort till bröllopsfesten, en "nygifta"-skylt till bröllopsbilen och en massa andra småsaker. Ska också komma ihåg att ringa o boka tid till frissan idaa. Men min telefon är tyvärr död, och L har laddaren i sin bil, så ja måste vänta tills han slutar, eller om han har tid att komma hit med den.

Sen fick ja helg idaa, behöver inte gå till skolan förrän på måndag! Skööönt! Tänker sova ut ordentligt, för de har inte blivit mycke sömn dom senaste veckorna, vi är så stressade inför bröllopet! Men de ska nog ordna sig. :) Bara man tänker positivt...

Meen nu ska ja börja på. :)

Hejs!



Jag o lille Elis :) <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar